Onze missie

De Nederlandse arbeidsmarkt staat voor grote uitdagingen. Door de vergrijzing in combinatie met de beperkte instroom van technisch geschoold personeel dreigt veel kennis en een schat aan ervaring verloren te gaan. Ook brengen de economische omstandigheden behoefte aan flexibiliteit mee.

De Decarme Groep stelt zichzelf ten doel hoogwaardige dienstverlening te bieden die een oplossing bied voor zowel tijdelijke als permanente behoefte aan gekwalificeerd personeel. Dit doen we op een open, integere en toekomstgerichte wijze, met als doel vraag en aanbod op het gebied van personeelsvoorziening in balans te brengen. Leidend voor de Decarme Groep een goede match te maken met als centraal uitgangspunt: “de juiste mens op de juiste plek”.

Onze visie

De Decarme Groep opereert vanuit de visie “specialists on the job”. De Decarme Groep streeft naar een duurzame relatie met haar opdrachtgevers op basis van vertrouwen, kwaliteit en meerwaarde. Vanuit onze functie als intermediair willen wij de aansluiting tussen de vraag en aanbodkant van de arbeidsmarkt verbeteren door het aan elkaar verbinden van de verschillende stakeholders.

Decarmegroep

De Decarme Groep is een uitzendorganisatie die zich richt op de bemiddeling van werkzoekenden en werk in de noordelijke helft van Nederland

Het onderscheid maken we door onze snelheid in het vinden van de geschikte kandidaat voor vacatures van onze opdrachtgevers, al moeten we daarvoor tot het uiterste gaan. Wij werken niet alleen tijdens kantooruren maar wanneer de klant en onze medewerkers daarom vragen. Ook in de avonduren of ‘s weekends zijn wij bereikbaar voor vragen of spoedopdrachten.

Ons succes wordt bepaald door tevredenheid van onze opdrachtgevers en medewerkers. Wij zijn overtuigd van het feit dat als je beide partijen tevreden kunt stemmen, je de juiste balans hebt gevonden en een langdurige relatie kunt aangaan.

Het unieke en mooie aan ons werk is dat mensen centraal staan. Er is geen klant of medewerker die gelijk is. Dat betekent dat iedere opdracht of vraag 100% uniek is en derhalve ook zo wordt behandeld. Wij onderscheiden ons in onze dienstverlening door ondernemerschap. De wensen van onze opdrachtgevers, zowel werkgever als werkzoekenden, staan centraal. Door onze creativiteit, snelheid en inzet kunnen wij net dat kleine beetje meer bieden dat nodig is om aan die wensen te voldoen.

Kernpunten van onze dienstverlening zijn:

Afspraak is afspraak

Kennis, ervaring en weten wat er in uw vakgebied speelt

24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar

Open, eerlijk en integer

 

Sponsoring

Jaarlijks sponsort Decarme Groep verschillende sportgelegenheden.

Basketbal, voetbal, darts, tennis en de paardensport.

Artikel: https://urbanbreez.com/trying-to-make-it-as-a-girl-windsurfer/