Over de Decarme Groep

De Decarme Groep is een uitzendorganisatie die zich richt op de bemiddeling van werkzoekenden en werk in de noordelijke helft van Nederland

Het onderscheid maken we door onze snelheid in het vinden van de geschikte kandidaat voor vacatures van onze opdrachtgevers, al moeten we daarvoor tot het uiterste gaan. Wij werken niet alleen tijdens kantooruren maar wanneer de klant en onze medewerkers daarom vragen. Ook in de avonduren of ‘s weekends zijn wij bereikbaar voor vragen of spoedopdrachten.

Ons succes wordt bepaald door tevredenheid van onze opdrachtgevers en medewerkers. Wij zijn overtuigd van het feit dat als je beide partijen tevreden kunt stemmen, je de juiste balans hebt gevonden en een langdurige relatie kunt aangaan.

Het unieke en mooie aan ons werk is dat mensen centraal staan. Er is geen klant of medewerker die gelijk is. Dat betekent dat iedere opdracht of vraag 100% uniek is en derhalve ook zo wordt behandeld.

Wij onderscheiden ons in onze dienstverlening door ondernemerschap. De wensen van onze opdrachtgevers, zowel werkgever als werkzoekenden, staan centraal. Door onze creativiteit, snelheid en inzet kunnen wij net dat kleine beetje meer bieden dat nodig is om aan die wensen te voldoen.

Kernpunten van onze dienstverlening zijn:

  • Afspraak is afspraak
  • Kennis, ervaring en weten wat er in uw vakgebied speelt
  • 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar
  • Open, eerlijk en integer

Decarme Groep Ingang Small

Decarme Groep